Gute Bastu

Gute Bastu, baserad på Gotland, är ett företag som specialiserar sig inom området för bastur och badtunnor. Deras huvudsakliga fokus ligger på att skapa produkter där funktionalitet och komfort är i centrum. Med en betoning på hög kvalitet levererar de till kunder i hela Sverige.

kund

Gute Bastu

roll

Webbutveckling, UX/UI

år

2023

Behov

Det huvudsakliga som Gute Bastu saknade var en kraftfull onlineplattform som kunde förmedla deras exklusiva produktutbud på ett övertygande sätt. För att verkligen nå ut till sina kunder behövdes något mer än bara en simpel webbsida – de behövde en interaktiv och informativ upplevelse, en plattform som kunde fånga besökarnas intresse och omvandla det till önskan att utforska deras bastuprodukter ytterligare.

Lösning & resultat

Projektet resulterade i en komplett ny hemsida med en tydlig struktur och talande design. Tilltalande bilder och en användarvänlig design skapade en plattform där intresse omvandlades till en stark önskan att faktiskt uppleva deras produkter.

Vi integrerade även tekniska lösningar som Google Analytics för senare påkoppling av marknadsföringsverktyg samt cookies-hantering för att vara kompatibla med dagens hantering av personuppgifter.