Webbdesign och webbutveckling

Webbyrå i Stockholm med fokus på webbdesign & webbutveckling

Som webbyrå ligger design och framtagning av hemsidor och webbplatser väldigt centralt i vårat dagliga arbete. Vi jobbar med hela kundresan från idéer och skisser hela vägen till utveckling och publicering för att säkerställa att allting hela tiden går att följa för er som kund.

dator som visar en skärm med webbutveckling

Hur vi jobbar med webbdesign och webbutveckling

Vår arbetsprocess är uppdelad i fyra faser som tydligt avgränsar och markerar var någonstans man befinner sig i ett projekt.

Ett

Strategi

Allt börjar med en dialog mellan oss för att bena ut och förstå vilka behov och problem som kunden brottas med i dagsläget. Här för vi en konstant dialog och lyssanr på er vision för hur webbplatsen ska se ut visuellt, hur den ska fungera och vad målen med hemsidan är. Detta kokas ner till en strategisk plan som banar vägen för projektet.

Två

Webbdesign

I denna fas kommer webdesign in i bilden och här börjar arbetet med att utforma de visuella element på hemsidan såsom färger, mönster och typsnitt. Designvalen är noga genomtänkta för att passa era användare och nå ut till rätt målgrupp. Även här bollar vi konstant mer er för att se till att projektet går i rätt riktning och att inga missuppfattningar sker.

Tre

Webbutveckling och testning

När det visuella och strukturella på hemsidan är spikat och godkänt av er går det över till det tekniska och själva webbutvecklingen. Här överförs allting från ritblocket i webdesignen till kod implementeras på hemsidan. Allt eftersom webbplatsen börjar bli klar testas alla funktioner på både mobil och dator för att sökerställa att allting är på plats.

Fyra

Lansering och underhåll

Den stora dagen för lansering av den nya hemsidan koordineras av oss tillsammans så att ni känner er redo för publicering. Efter webbplatsen gått live ser vi till att hålla den vid liv genom att varje månad utföra underhåll och göra uppdateringar av essentiella tekniska pusselbitar såsom plugins och teman. Vi gör även kontinuerliga säkethetskopior om hemsidan mot förmodan skulle gå ner eller inte längre nås.

Ord från våra fantasktiska kunder

5/5

Alltid snabb och tillgänglig när jag har frågor

Fick hjälp att bygga hemsidan till mitt företag Rextil. Fick ett seriöst och proffsigt bemötande . Flexibel och ändrade när jag kom med input och hade många egna bra idéer som används på hemsidan idag. Alltid snabb och tillgänglig när jag har frågor. Mycket nöjd kund.

Bri Hansson

Rextil Interiör AB

5/5

Inga konstigheter, blev precis som vi önskade

Snabba och professionella. Inga konstigheter, blev precis som vi önskade👌 Rekommenderas!!

Therese Widh

Swing By AB

5/5

Otroligt smidigt och jag är supernöjd

Jag sökte någon som kunde jobba kreativt och förverkliga min ide till en färdig hemsida. Det har gått otroligt smidigt och jag är supernöjd med det färdiga resultatet samt kvaliteten på hemsidan. Otroligt öga för smådetaljer som gör en stor skillnad grafiskt. Så nöjd!

Joel Wetzel

Wetzel Productions AB

Fler tjänster vi erbjuder

Sökmotoroptimering

Utöver webbutveckling jobbar vi mycket med SEO som ligger ämnet väldigt nära. En hemsida kan vara världens snyggaste men om den inte når ut till folk och inte får trafik är den inte mycket att hänga i granen. Sökmotoroptimering är en av de viktigate aspekterna för att lyckas med sin digitala närvaro och är direkt avgörande för första intrycket hos potentiella kunder som letar efter den rätta produkten eller tjänsten.

Webbshop och e-handel

På 6th floor specialiserar vi oss på e-handelslösningar skräddarsydda för varje unik verksamhet. Vi tror starkt på intuitiv design och enkel navigation som i sin tur leder till högre konverteringsgrad.

Trovärdighet och igenkänningsfaktorer ligger centralt när det gäller användarupplevelse och vi jobbar därför med erkända företag för att säkerställa detta. Integrationer förenklar det administrativa jobbet och förenklar e-handelsprocessen.

Ett resultat är inte mycket för världen om det inte går att mäta. Därför ser vi till att viktiga parametrar som trafik och försäljningsstatistik tydligt går att följa för att kunna analysera plattformen och verksamhetens tillväxt.

Grafiska profiler

Igenkänning av ett varumärke online har aldrig varit viktigare. För att ha en bas att stå på och för att framstå som en enhetlig och trovärdig verksamhet är det essentiellt med tydlig branding. En grafisk profil kan innehålla de visuella element som företaget förknippas med, till exempel färger, typsnitt, former. Detta är något vi jobbar nära med då det är en av grundpelarna inom vår webdesign och är en förutsättning för att skapa en homogen digital image.

dator som visar en skärm med webbutveckling

Kundcase för webbutveckling

Läs mer om hur vi hjälpt våra kunder att nå resultat och vägen som tog dem dit

Webbutveckling, grafisk profil, UX/UI

Wetzel Productions är ett mediabolag specialiserat på foto och film. Med bred erfarenhet och samarbeten med välkända namn inom branschen strävar de efter att skapa minnesvärda visuella berättelser för sina klienter och har en imponerande portfölj som visar deras kompetens inom fotografi och filmproduktion.

Webbutveckling, UX/UI

Gute Bastu, baserad på Gotland, är ett företag som specialiserar sig inom området för bastur och badtunnor. Deras huvudsakliga fokus ligger på att skapa produkter där funktionalitet och komfort är i centrum.

Behöver du hjälp med webbdesign eller webbutveckling?

Jag behöver hjälp med...