Din webbyrå i Stockholm

6th floor design 2023

Våra tjänster

Hur vi kan hjälpa dig

Med en brinnande passion för moderna och effektiva webblösningar är vi din webbyrå Stockholm.  6th floor design är en liten men gedigen digital byrå som hjälper småföretagare att expandera sin digitala närvaro genom att skapa hemsidor som driver trafik.

Alltifrån grafiska profiler eller reservation av domännamn till fullskaliga e-handelsplattformar. Vi har en bred expertis och kan hjälpa till med det mesta inom webbutveckling och webbdesign.  Då vi är en webbyrå med huvudfokus på WordPress har vi som avsikt och strävan att du som kund själv kan hantera content dynamiskt oavsett teknisk kunskapsnivå. I dagens digitala värld ska det inte längre krävas råa kodningsfärdigheter för att kunna hantera sina plattformar och flexibelt hantera content.

Webbutveckling

Vår kärnverksamhet ligger i utveckling och design av hemsidor i alla dess former. Oavsett om det gäller en simpel portfölj med cases eller ett fullskalig plattform med integrerade bokningssystem har vi en skräddarsydd lösning som passar just er.
Processen vi jobbar efter är utformad i fyra steg för att tydligt kunna dela in projekt i olika etapper. Allt börjar med att ni som kund förklarar era behov och vilka problem ni står inför. Utifrån detta formar vi en strategi på hur vi löser problemen och går vidare till det grafiska och tekniska. Här för vi en konstant dialog med er som kund och lyssnar på er vision för hur eran plattform ska se ut visuellt och hur den bör fungera.

När utvecklingsfasen är klar går vi noggrant igenom allt och ser till att allting är fullt fungerande innan det är dags för lansering. Den stora dagen för lanseringen av den nya hemsidan koordineras av oss tillsammans så att ni känner er redo för publicering. Efter webbplatsen gått live ser vi till att hålla den vid liv genom att varje månad göra uppdatering av essentiella tekniska pusselbitar såsom plug-ins och teman. Vi gör även kontinuerliga säkerhetskopior om hemsidan mot förmodan skulle utsättas för säkerhetsintrång.
– få kostnadsfri offert

Direktintegration med PostNord

Robusta säkerhetsåtgärder för säkra transaktioner

Skalbara och byggda för att växa med företaget

Innehållshantering för att enkelt uppdatera produkter

Klarna checkout för säkra kasslösningar

Fullt skräddarsytt för en unik användarupplevelse

SEO i åtanke som ökar organisk trafik

Webbshop / e-handel

På 6th floor specialiserar vi oss på e-handelslösningar skräddarsydda för varje unik verksamhet. Vi tror starkt på intuitiv design och enkel navigation som i sin tur leder till högre konverteringsgrad.

Trovärdighet och igenkänningsfaktorer ligger centralt när det gäller användarupplevelse och vi jobbar därför med erkända företag för att säkerställa detta. Integrationer förenklar det administrativa jobbet och förenklar e-handelsprocessen.

Ett resultat är inte mycket för världen om det inte går att mäta. Därför ser vi till att viktiga parametrar som trafik och försäljningsstatistik tydligt går att följa för att kunna analysera plattformen och verksamhetens tillväxt.

Har du en idé? Låt oss höra!

Har du en idé? Låt oss höra!

Kostnadsfri konsultation – inga strings attatched

eller slå en pling